elaelateatre
top of page

 

Assaigs confinats

Davant la situació de confinament deguda a la pandèmia de la Covid-19, hem adaptat la forma de treballar i hem començat amb un nou projecte!

Trobareu més informació a l'Instagram (@ela_ela_teatre) i al Twitter (@ElaEla_Teatre)

Tot i que el que estem vivint sembli de pel·lícula (o d'obra de teatre), “the show must go on”, l'espectacle ha de continuar!! Els i les membres del grup no hem parat ni en ple confinament, i ens continuem trobant per treballar plegades i gaudir juntes.

 

Ens ha calgut viure una pandèmia per aprendre a estimar els petits plaers de la vida…
Sempre anem tot el dia amunt i avall, patint la rutina, i amb aquesta pausa obligada hem vist de cop sortir el sol des d’una altra perspectiva. Nosaltres hem volgut trobar un refugi en el teatre, la nostra segona família, que tant ens aporta fora i dins de casa.


Està tothom a punt per tot el que vindrà amb els nous Assaigs Confinats!? S’alça el teló!

ESTAinsta.PNG

Fa uns anys que treballem en TÀNDEM amb l'INS Santa Eulàlia. Hi col·laborem representant l’obra anual, una lectura obligatòria del centre, davant de l'alumnat a la Diada de Sant Jordi, realitzant activitats pel Dia Mundial del Teatre i dinamitzant tallers diversos a les festes de Nadal i de fi de curs entre moltes altres! A més, la majoria dels integrants del nostre grup són o han estat alumnes de l’Ins Santa Eulàlia, el centre que ens va veure i fer nèixer. Poder continuar treballant malgrat les noves circumstàncies ens fa conscients de la màgia del teatre, i aprofitarem les xarxes per compartir-ho ara que no podem fer-ho dalt d’un escenari.

Ancla 1

Nosaltres som...

1.PNG

A la Laia li agrada molt llegir perquè així pot desconnectar i ficar-se a móns imaginaris. Li agrada viatjar i conèixer altres països. També li agrada passar temps amb la seva família i els seus amics. 

La Blanca és fisioterapeuta (que no massatgista) amb vena artística, ordena el seu kaos intern a través de la pintura i la fotografia, viatjar també la cura, sempre està cantant, és molt curiosa i indecisa, no sap estar sense fer res i li agrada aprendre de tot i tothom i les cerveses amb el amics.

A la Míriam li agrada veure i sentir l'aigua de la pluja caure, li agrada l'olor de les pàgines d'un llibre, escoltar música perque nomès així se sent lliure. Li agrada passejar per la muntanya amb la seva gosseta i còrrer darrere de les papallones. També li agrada la llibertat i estar amb la gent que l'estima. 


Al Dani li agrada llegir llibres amb la pluja de fons contra el tendal del balcó, li agrada veure com s'abracen els seus pares, li agrada que el desperti la seva canària encara que digui que ho odia perquè no li agrada matinar, li agrada menjar patates braves i sushi en una mateixa tarda amb els seus amics, li agrada cantar cançons d'Eurovision recorrent els boscos i les muntanyes del País Basc.

A la Magda li agraden les helicòries Hacendado amb tomàquet, l'imaginari poètic de Leolo, la consolació del mar quan està trista, el plaer de ballar sense sentit del rídicul, els seus amics, estimar a Hannah Arendt i la música des de que neix el dia fins que mor.


A la Laia li agrada estar al costat del mar perquè li neteja l'ànima i li dona la pau que necessita. Tambe necessita compartir moments amb els seus amics, riure molt i compartir plans i aventures amb ells. Li agrada molt tot el que té que veure amb la nit; sempre ha trobat que té molts elements que fan que la nit sigui misteriosa i intensa.

Captur.PNG

Al Roger li agrada el hip-hop, el teatre i passar temps amb els amics. 

A l'Esther li agrada la música perquè li recorda moments i persones especials, patinar per sentir-se lliure i relaxar-se. També li agrada tocar la guitarra encara que només sàpiga dues cançons. I li encanta viatjar amb les amigues per conèixer noves cultures i persones.

A la Jordina li agrada aprendre coses noves, llegir un bon llibre al mig del bosc en ple estiu, passejar amb l'olor de la terra mullada després d'una bona tempesta, gaudir de la vida amb bona companyia i el somriure aquell que surt sol quan ets feliç. 

A la Noa li agrada llegir perquè gaudeix i li transporta a altres llocs. Li agrada aprendre coses noves i viure noves experiències i també li agrada estar amb els amics i la família i viure coses noves amb les persones que estima.

Al Naïl li agrada l’hivern, tocar la guitarra i estar amb els amics. 

A la Raquel li agrada la xocolata, la pel·lícula de Mulan i és una ferma defensora de les injustícies.

3.PNG

A l'Andrea li agrada llegir a la nit quan tots estan adormits i regna el silenci, fer maratons de sèries i pel·lícules mentre fora està plovent. Li agrada passar les tardes del diumenge envoltada de la seva família mentre juguen a jocs de taula, li agrada anar al centre de Barcelona amb les seves amigues mentre es fan fotos i descobreixen nous racons de la ciutat. També li agrada OT i tota la gent que ha pogut conèixer gràcies a aquest programa.

A l'Ainhoa li agrada molt fer teatre, formar part d'Ela-Ela i vol que tot torni a ser com era abans i pujar damunt de l'escenari.

A la Irene li agrada veure sèries, estar amb la seva família i amics i gaudir d'un bon gelat. 

A l'Helena li agrada el color del cel al capvespre, els Sims 4 i I'arròs amb pollastre.

A la Laura li agraden els vespres, li agrada quedar amb els seus amics a la tarda i que se'ls faci de matinada, li agrada molt la seva família (la de sang i la que no hi comparteix sang), li agrada fer bromes de gairebé tot i riure molt, li agrada llegir poesia i escriure'n i li agrada l'olor que fa casa seva quan hi torna. 

A l'Emilio li agrada molt jugar als videojocs, formar part d'un equip i jugar al Waterpolo i també li encanta actuar damunt d'un escenari.

Captura3.PNG

A la Joana li agrada "Agamèmnon", "Les coèfores" i "Les eumènides".

Al Pau li agrada el silenci d'abans de començar una funció, els actors i les actrius que suen a l'escenari i el silenci de després que el públic abandoni la sala.

A la Carme li encanta llegir, li agrada mirar pel·lícules maques i estar amb gent estimada.

I encara que no surtin a la foto, a nosaltres també ens agraden el Joan, el nostre tresorer, i l'Àngels, la nostra coordinadora lingüística.

Captura2211.PNG
Captura1.PNG

Si mires dins del requadre negre hi veuràs a un o una més dels membres d'Ela- ελα, perquè Ela-Ela no som només els i les que ens pugem dalt l'escenari o els i les que estan al darrere de les cametes. Ela-ελα som totes i tots; som les mares i els pares que tant ens recolzen i ens animen a continuar i sempre estan a primera fila amb la samarreta posada o fent-nos el vestuari; som totes i tots aquells que hem format part de la companyia en algun moment i que quan sentim "Ela-ελα" encara que hagin pasat 10 anys ens segueix removent alguna cosa a l'estòmac i seguim trobant-nos perquè un dia el teatre va decidir unir la família que sentim que som; som tothom qui ha vingut a un assaig "només per a provar"; som les i els professors que ens deixen faltar a classes per fer passa-classes publicitaris o per anar a les actuacions al Centre Catòlic, al Joventut, al Centre Cultural, al Auditori Barrades o a les Terres de Ponent; som els i les que, per molt  que  volem,  no  tenim  suficient  temps per a dedicar-nos-hi; som totes  aquelles  vegades que  diem  “ho sento, no puc quedar amb tu, tinc assaig 

de teatre”; som les excuses que posem quan arribem tard a un assaig; som totes i tots aquells que han sentit un grec cridar-los des de baix de l’escenari “ελα, μαλακα”; som totes i tots aquells que ens hem quedat amb la boca oberta escoltant les explicacions de literatura del Pau; som totes i tots aquells que ens hem quedat atrapats dins d’un “ascensor” perquè la Joana ens volia fer experimentar amb el personatge; som totes i tots aquells que hem somrigut quan la Carme proposava una obra clàssica per l’any vinent; som totes i tots aquells que hem practicat dicció amb l’Àngels sigui a l'hora del pati, al passadís, als camerinos o als vestuaris del gimnàs; som l’AMPA; som aquells alumnes del Copem que van voler fer una obra clàssica l’any 2000; som aquells membres que no van representar Mar i Cel per una pandèmia mundial el 2020; som les organitzacions i entitats que recolzen les activitats que fem; som les i els clients dels bars i terrasses que hem muntat; som l'INS Santa Euàlia i tot el que això comporta; som el Centre Cultural Santa Eulàlia on portem tants anys assajant som tots els instituts que fan possible la Trobada de Teatre Grecollatí ; som els i les seguidores que visiten la web, ens segueixen al Twitter i a l'Instagram; som els avis i les àvies, els tiets i les tietes, els cosins i les cosines, els germans i les germanes, els amics i les amigues que venen a veure'ns rigorosament cada any; som els i les que estem lluny i a prop però encara portem l'Ela-ελα al cor.
Totes i tots som Ela-ελα i tu també. 

Ancla 2

La dicció i la pronunciació són molt importants a l'escenari (cal que se'ns entengui bé!), i aquests dies hem pogut aprofitar per seguir treballant-ho. Com? Amb Embarbussaments!! Ens ha semblat molt divertit fer-ho, i per això us els compartim i podem riure tots junts!

I vosaltres, no us animeu a fer-ne un??

L'embarbussament d'en Roger

L'embarbussament de la Noa

L'embarbussament de l'Helena

L'embarbussament de la Raquel

L'embarbussament de la Carme

L'embarbussament de la Laia

L'embarbussament de l'Àngels

L'embarbussament de la Laura

L'embarbussament d'en Dani

L'embarbussament de la Jordina

L'embarbussament de l'Andrea

L'embarbussament de la Laia

Ancla 3

Durant aquestes setmanes hem estat compartint moltes coses entre nosaltres als assaigs confinats i hem parlat de personatges, un element clau al teatre.
Per això hem compartit amb la resta els nostres personatges preferits.

IMG-20200615-WA0029[1].jpg
IMG-20200615-WA0034[1].jpg
IMG-20200615-WA0032[1].jpg
IMG-20200615-WA0052[1].jpg
IMG-20200615-WA0056[1].jpg
IMG-20200615-WA0028[1].jpg
IMG-20200615-WA0031[1].jpg
IMG-20200617-WA0013[1].jpg
IMG-20200617-WA0012[1].jpg
IMG-20200617-WA0059[1].jpg
IMG-20200616-WA0062[1].jpg
IMG-20200617-WA0006[1].jpg
IMG-20200615-WA0026[1].jpg
IMG-20200615-WA0055[1].jpg
IMG-20200615-WA0051[1].jpg
IMG-20200615-WA0054[1].jpg
IMG-20200615-WA0053[1].jpg
IMG-20200615-WA0027[1].jpg
IMG-20200617-WA0008[1].jpg
IMG-20200617-WA0007[1].jpg
IMG-20200617-WA0064[1].jpg
IMG-20200615-WA0046[1].jpg
IMG-20200615-WA0047[1].jpg
IMG-20200615-WA0030[1].jpg
IMG-20200617-WA0061[1].jpg
IMG-20200620-WA0057[1].jpg
IMG-20200620-WA0064[1].jpg
IMG-20200620-WA0059[1].jpg
IMG-20200620-WA0060[1].jpg
IMG-20200620-WA0061[1].jpg
IMG-20200617-WA0010[1].jpg
IMG-20200617-WA0009[1].jpg
IMG-20200617-WA0005[1].jpg
IMG-20200620-WA0062[1].jpg
IMG-20200620-WA0063[1].jpg
IMG-20200617-WA0063[1].jpg
Ancla 4

Durant els Assaigs Confinats no ens ha faltat pas l'humor!! I entre totes i tots hem fet alguns mems sobre Ela-Ela Teatre per a il·lustrar-ho!! 😂🤣😂🤣

IMG-20200625-WA0043[1].jpg
IMG-20200625-WA0042[1].jpg
WhatsApp Image 2020-06-28 at 17.34.36.jp
WhatsApp Image 2020-06-28 at 17.34.36 (1
1.png
2.png
1st.png
2nd.png
5.png
9.png
17.png
19.png
12.png
11.png
13.png
16.png
16 (1).png
15 (2).png
bottom of page