elaelateatre

El projecte del curs 20/21 encara està en procés de creació. 

Es publicarà tot aquí més endavant. 

Podeu consultar les obres del curs passat!

 

Assaigs confinats

Davant la situació de confinament deguda a la pandèmia de la Covid-19, hem adaptat la forma de treballar i hem començat amb un nou projecte!

Trobareu més informació a l'Instagram (@ela_ela_teatre) i al Twitter (@ElaEla_Teatre)

Mar i Cel

 

Els cossos en la neu

Durant aquests primers mesos, els més joves d'Ela-Ελα, sota la direcció de Joana Romero, hem estat treballant l'obra "Mar i Cel", d'Àngel Guimerà.

Es tracta d'una tragèdia romàntica situada en un vaixell pirata del segle XVII. Ens parla de la història d'amor entre el capità musulmà, en Saïd, i una noia cristiana, la Blanca.

Per a l'estrena, el 12 de desembre al Centre Cultural Santa Eulàlia, hem preparat el primer acte de l'obra. Us esperem!

Sota de la direcció de Pau Bou, una part del grup d'Ela-Ελα fa uns mesos que prepara l'obra "Els cossos en la neu". 

Aquesta obra, inspirada en "Terra Baixa" d'Àngel Guimerà, neix a partir de la polèmica afirmació de la prova de Llengua i Literatura Catalana de les PAU de 2017-18: "La Marta manté una relació amorosa amb en Sebastià. Vertader o Fals".

A partir d'aquí ens hem anat fent diverses preguntes... És possible respondre a aquesta pregunta? Quina és la resposta correcta? La relació que ells tenen  és amorosa? Per què sí? Per què no?

Amb un treball d'anàlisi i interpretació de l'obra intentarem trobar la resposta a les preguntes el dia de l'estrena, el 12 de desembre al Centre Cultural Santa Eulàlia. Us esperem!

Segueix-nos:

  • Gris Icono de Instagram
  • w-facebook
  • Twitter Clean

amb el suport de:

Institut Santa Eulàlia

Contacta'ns: